Klasa Yellow, 4-7 Vjec

Perpara se femijet tane te behen gati per nje sistem te mirefillte edukues si shkolla, ata duhet te jene gati per tu ballafaquar me te mirat dhe sfidat e saj. Ne kete grupmoshe ne stumulojme femijet te shprehen me ane te artit, Te ndihen te sigurte per verpimet qe kryejne, Te mos paragjykojne apo gjykojne veprimet dhe sjelljet e te tjereve. ku respekti dhe mirekuptimi eshte thelbi i nje bashkejetese te mire. Ata do te ndihen te lire te krijojne dhe shprehen. Te kalojne momente gjate te cilave askush nuk do te gjykoje per krijimet e tyre, ku stimulimi me ane te imagjinates, do ti beje ata te lumtur dhe te cliruar nga perditshmeria.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klasa Yellow, 4-7 Vjec

Perpara se femijet tane te behen gati per nje sistem te mirefillte edukues si shkolla, ata duhet te jene gati per tu ballafaquar me te mirat dhe sfidat e saj. Ne kete grupmoshe ne stumulojme femijet te shprehen me ane te artit, Te ndihen te sigurte per verpimet qe kryejne, Te mos paragjykojne apo gjykojne veprimet dhe sjelljet e te tjereve. ku respekti dhe mirekuptimi eshte thelbi i nje bashkejetese te mire. Ata do te ndihen te lire te krijojne dhe shprehen. Te kalojne momente gjate te cilave askush nuk do te gjykoje per krijimet e tyre, ku stimulimi me ane te imagjinates, do ti beje ata te lumtur dhe te cliruar nga perditshmeria.

Orari

E hënë                          16:30

E mërkurë                    16:30

E enjte                          16:30

E enjte                          18:30