Workshop, 7-12 Vjeç

Brenda një seance fëmijet tuaj do të kenë mundësi të informohen dhe të krijojnë projekte fantastike. Çdo seancë do të shfaqi kreativitetin e fëmijës tuaj dhe do të jetë për ta një eksperiencë që do t’ju qëndroj gjatë në memorie.

Artist: Egli Likoni

SPRING SEASON

SEANCË DITORE

E shtunë       16:00 – 17:30

Kapaciteti    10 Persona

 

1500 Lekë/Personi

Rezervime deri te premten