Terapi Individuale, 2-7 Vjeç

Orë të dedikuara vetëm për fëmijët tuaj përmes një programi të përpiluar me synimin e rritjes së kreativitetit dhe zhvillimit të fëmijës

Teacher: Klaudia Tufa

SPRING SEASON

 

E hënë                    10:00 – 11:00

         12:00 – 13:00

Hapsirë e lirë          10:00 – 11:00

         12:00 – 13:00

 

E Martë                  10:00 – 11:00

         12:00 – 13:00

 

E Mërkurë              10:00 – 11:00

         12:00 – 13:00

Hapsirë e lirë          10:00 – 11:00

         12:00 – 13:00

 

E Enjte                    10:00 – 11:00

         12:00 – 13:00

 

E Premte                 10:00 – 11:00

         12:00 – 13:00