Studio Parties

 

Keni provuar ndonjëherë të festoni në mënyrë artistike?

Fëmijët, jo vetëm që do të kënaqen, por do të mësojnë në një kohë shumë të shkurtër projekte shumë të bukura!

300

  Art Birthday


 • Crafts~ Sirena// Varëse me guacka/ Kurora ditëlindjesh/ Shkopinj magjik
 • 1 Tortë e madhe me kate për t'u pikturuar
 • 1 Libër personal për ditëlindjen e fëmijës, krijuar dhe dekoruar nga fëmijët
 • Tullumbace në mur për t'u pikturuar nga fëmijët
 • Nëse sillni pije ose ushqim, duhet të rrijë dikush përgjegjës për t'u kujdesur.
 • Maksimumi 10 fëmijë
 • 15% e shumës në momentin e rezervimit.

450

  Arty Party


  Sipas preferencave te femijes

 • 1 temë “Process Arti”
 • Një tavolinë e gjatë me materiale dhe projekte gjysmë gati, për t'u krijuar nga fëmijët
 • Project Craft Table (sipas preferencës | +100 euro/tavolinë)
  • Zgjedhja 1: Sensory play (0-3 vjeç)
  • Zgjedhja 2: Clay play (1-5 vjeç)
  • Zgjedhja 3: Family art (për të gjithë)
 • Kohëzgjatja: 90 minuta
 • Maksimumi 12 fëmijë
 • Special Creative Stations (EXTRA)

700

  Premium Art Party


 • Miniature World Table (dinosaur/ fairies/ babies)
 • Magic Paly-Doh with Glitter
 • PostCard Station to Remember
 • Ballon Painting
 • Surprise Bags for Each Child (include: magic colors/ brush/ mermaid Craft & Glitter)
 • Maksimumi 15 fëmijë
 • Kohëzgjatja: 120 minuta

Mobile Parties

 

Nese ju nuk mundeni te vini ne studio, vijme ne aty ku ju te deshironi.

Feste Arti ne ambientin tuaj privat!

300

  Art Birthday


 • Crafts~ Sirena// Varëse me guacka/ Kurora ditëlindjesh/ Shkopinj magjik
 • 1 Tortë e madhe me kate për t'u pikturuar
 • 1 Libër personal për ditëlindjen e fëmijës krijuar dhe dekoruar nga fëmijët
 • Tullumbace në mur për t'u pikturuar nga fëmijët
 • Nëse sillni pije ose ushqim, duhet të rrijë dikush përgjegjës për t'u kujdesur.
 • Maksimumi 10 femijë
 • 15% e shumës në momentin e rezervimit.

450

  Arty Party


  Sipas preferencave te femijes

 • 1 temë “Process Arti”
 • Një tavolinë e gjatë me materiale dhe projekte gjysmë gati, për t'u krijuar nga fëmijet
 • Project Craft Table (sipas preferencës | +100 euro/tavolinë)
  • Zgjedhja 1: Sensory play (0-3 vjeç)
  • Zgjedhja 2: Clay play (1-5 vjeç)
  • Zgjedhja 3: Family art (për të gjithë)
 • Kohëzgjatja: 90 minuta
 • Maksimumi 12 fëmijë
 • Special Creative Stations (EXTRA)

700

  Premium Art Party


 • Miniature World Table (dinosaur/ fairies/ babies)
 • Magic Paly-Doh with Glitter
 • PostCard Station to Remember
 • Ballon Painting
 • Surprise Bags for Each Child (include: magic colors/ brush/ mermaid Craft & Glitter)
 • Maksimumi 15 femijë
 • Kohëzgjatja: 120 minuta