Klasa “Purple”, 0-3 Vjeç

A e dini që deri në moshën 3 vjeçare, fëmija përthith informacion dhe ndërton të sjellura që i ruan përgjatë gjithë jetës. Në studion tonë stimulojmë fëmijët e vegjël të veprojnë të lirë, të ndërtojnë vetëbesim dhe një marrëdhënie të shëndetshme me prindërit dhe komunitetin.

Teacher: Majlinda Lami

SPRING SEASON

E Hënë                17:00 – 18:00

                             18:30 – 19:30

Hapsirë e lire      Fully Booked

 

 

E Martë               17:00 – 18:00

                             18:30 – 19:30

Hapsirë e lire      Fully Booked

 

 

E Mërkurë           17:00 – 18:00

                             18:30 – 19:30

Hapsirë e lire      Fully Booked

 

 

E Enjte                17:00 – 18:00

                            18:30 – 19:30

Hapsirë e lire      Fully Booked

 

 

E Premte            17:00 – 18:00

                            18:30 – 19:30

Hapsirë e lire      Fully Booked

 

 

35 Euro/Muaj