Space Ship

Space Ship përmban pjesëza materialesh me të cilat do të krijojmë një mjedis hapsinor sëbashku!

L3,500

Kategori:

Përshkrim

Kutia magjike.

Çfarë është?
Kutia magjike është një set kreativ me temë hapësirën, e cila përfshin aktivitetin e lojë/artit të krijimit të projekti hapësinor.

Përse shërben?
Kjo Kuti Magjike shërben si formë loje Arti, e cila zhvillon fëmijen duke e argetuar nëpermjet procesit kreativ, të cilën mund ta krijojnë në shumë mënyra & disa herë rradhazi.

Kakteristikat e kutisë:
Kjo kuti përmban krijime të veçanta nga studio jonë, ku plastelinën e krijojmë këtu & është tërësisht vegane, e përpunuar me ngjyrues të veçantë dhe natyral.

Çfarë përmban ky set?
Ky set është tepër kreativ dhe ka si temë Hapësirën.
Në të janë përfshirë austronautë prej druri për t’u pikturuar; Plastelinë vegane e krijuar në studion tonë, e cila është e lehtë modelueshme me duar dhe rrul.
Anija kozmike prej kartoni sillet në formën e procesit të të pikturuarit, plot ujë dhe aksesorë.

Sa kushton?
Ky set kushton 3500 Lekë

Vjen tek ju, kudo që jeni në të gjithë Shqipërinë & Kosovën.
Transporti Falas!

Bëni një fëmijë të lumtur dhe kënaqësia më e madhe do të jetë e juaja!