Winterland

Winterland përmban pjesëza materialesh me të cilat do të krijojmë një tokë dimri magjike sëbashku!

L3,500

S’ka stok

Kategori:

Përshkrim

Kutia magjike.

Çfarë është?
Kutia magjike është një set kreativ me temë feste, e cila përfshin aktivitetin e lojë/artit të krijimit të një mini toke me engjej për Krishtlindje.

Përse shërben?
Kjo Kuti Magjike shërben si formë loje Arti, e cila zhvillon fëmijen duke e argëtuar nëpermjet procesit kreativ, të cilën mund ta krijojnë në shumë mënyra & disa herë rradhazi.

Kakteristikat e kutisë:
Kjo kuti përmban krijime të veçanta nga studio jonë, ku plastelinën e krijojmë këtu & është tëresisht vegane, e përpunuar me ngjyrues të veçantë dhe natyral.
Engjëjt e krijuar për lojën, janë prej druri, për t’i dhënë kënaqësinë e natyrës & për të zhvilluar imagjinatën e fëmijës.

Çfarë përmban ky set?

Ky set përmban:

  • 1 rreth druri / bazament
  • 2 engjëj druri
  • 2 pemë
  • 1 pec druri
  • 2 kavanoza plastelinë
  • Borë, xixa, aksesorë.

Sa kushton?
Ky set kushton 3500Leke

Vjen tek ju, kudo që jeni në të gjithë Shqipërinë & Kosovën.
Transporti Falas!

Bëni një fëmijë të lumtur dhe kënaqësia më e madhe do të jetë e juaja!
“Gëzuar Festat”