Klasa për të rritur

Arti ka fuqinë për të transformuar duke të dhuruar një energji që nuk e gjen gjithmonë. Në studion tonë ju do të ndiheni kreativ sëbashku me miqtë tuaj duke kaluar një eksperiencë unike dhe të veçantë.

Artist: Egli Likoni, Anna Konya, Klaudia Tufa

SPRING SEASON

SEANCË DITORE

E shtunë       18:00 – 19:30

Kapaciteti    10 Persona

 

2500 Lekë/Personi

Rezervime deri te premten