Klasa Yellow, 4-7 Vjeç

Përpara se fëmijët tanë të bëhen gati për një sistem të mirëfilltë edukues si shkolla, ata duhet të jenë gati për t’u ballafaquar me të mirat dhe sfidat e saj. Në këtë grupmoshë në stimulojmë fëmijët të shprehen me anë të artit, të ndihen të  sigurt për verpimet që kryejnë, të mos paragjykojnë apo gjykojnë veprimet dhe sjelljet e të tjerëve, ku respekti dhe mirëkuptimi është thelbi i një bashkëjetese të mirë. Ata do të ndihen të lirë të krijojnë dhe shprehen, të kalojnë momente gjatë të cilave askush nuk do të gjykojë për krijimet e tyre, ku stimulimi me anë të imagjinatës, do t’i bejë ata të lumtur dhe të çliruar nga përditshmeria.

Teacher: Klaudia Tufa & Anna Konya

SPRING SEASON

E Hënë              17:00 – 18:00
       18:30 – 19:30

Hapsirë e lirë    17:00 – 18:00
       18:30 – 19:30

Gjuha      Shqip/Anglisht


E Martë             17:00 – 18:00
       18:30 – 19:30

Hapsirë e lirë     18:30 – 19:30

Gjuha      Shqip/Anglisht


E Mërkurë        17:00 – 18:00
       18:30 – 19:30

Hapsirë e lirë    Fully Booked


E Enjte             17:00 – 18:00
       18:30 – 19:30

Hapsirë e lirë    Fully Booked

Gjuha      Shqip/Anglisht


E Premte      17:00 – 18:00
       18:30 – 19:30

Hapsirë e lirë    Fully Booked


50 Euro/Muaj