Një kuti speciale për fëmijët tuaj!
Jeni gati të eksploroni dhe ju?

Studio laboratori më unik i artit në funksion të zhvillimit të fëmijeve, ku me anë të procesit të të bërit Art, ata ushqehen me vlera dhe aftësi të rëndësishme të cilat do ta shoqerojnë përgjatë gjithë jetës. I ndërtuar në një larmi mediumesh, fëmijëve u ofrohen projekte nga programet bashkëkohore si: Reggio Emilia, Process Art, Art kontemporan dhe Art 3 dimensional.